Prolife suspenzije - zašto odabrati baš njih?

Ukoliko ste otišli u apoteku da kupite dodatak ishrani s dobrim bakterijama, verovatno ste se sreli s mnogo različitih proizvoda, kako po sastavu, tako i farmaceutskom obliku.

Ponekad nije jednostavno odabrati idealan proizvod jer izbor prvenstveno zavisi od toga da uzimate proizvod za nekog od članova porodice, na primer, vaše dete ili za sebe, i imate određene preferencije.

Iz tog razloga, istakli bismo razloge za izbor oblika suspenzije (tekući oblik koji se nalazi u bočici).

1. Jednostavna konzumacija

Ukoliko ste osoba koja ne može progutati kapsule, za vas je suspenzija odličan izbor. Bez ikakve nelagode, moći ćete da unesete potrebnu dozu dobrih bakterija. Takođe, suspenzije su idealan izbor za decu upravo zbog jednostavnosti konzumacije (bez gutanja tableta).

2. Praktičnost

Ovu osobinu najviše će ceniti osobe koje imaju mnogo obaveza i često nisu kod kuće. Suspenzije dolaze u malim praktičnim bočicama koje stanu u svaki džep, a jedna bočica sadrži dnevnu dozu dobih bakterija

3. Ukus

Suspenzije imaju ukus breskve, što će posebno deci olakšati redovno uzimanje budući da su često osetljiva na ukuse.

4. Garancija živih bakterija

Osim što su praktične i ukusne, Prolife suspenzije sadrže više od 2,1 milijarde živih dobrih bakterija, a kako bi se održala njihova stabilnost, one se do konzumacije nalaze u čepu, zaštićene od spoljnih uticaja. Kad želite svoju dozu dobrih bakterija, samo okrenite čep udesno dok sadržaj ne padne u tečnost, promućkajte i popijte!

5. Dodatni sastojci

Uz dobre bakterije, suspenzija sadrži i vitamine B6 i B12 koji pridonose normalnom funkcioniranju imunološkog sistema i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti, kao i vitamine B1 i B2 koji doprinose stvaranju energije.

U sastavu suspenzije je glukooligosaharid, vlakna koja su hrana za dobre bakterije i imaju pozitivan učinak na njihovu aktivnost.

Povezani sadržaj

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.