Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterija

Prolife suspenzija, dobre bakterije u tekućem obliku, probiotik s okusom breskve

Odličan ukus breskve

20 godina iskustva

20 godina iskustva

Suspenzija u tečnom obliku

Tečni oblik odličnog ukusa, a posebno je pogodan za decu i osobe koje ne vole tablete. Dnevna doza u jednoj bočici, 7 komada u pakovanju.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zašto izabrati

Prolife suspenzija, dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B grupe:

  • vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora, pogotovo tokom perioda intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti,
  • vitamini B1 i B2 doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma. 

Prolife suspenzija sadrži više od 2,1 milijardi dobrih bakterija pet odabranih sojeva: Lactobacillus Acidophilus La-14®, Bacillus coagulans BC4®, Bifidobacterium Lactis HN019®, Bifidobacterium Lactis Bl-04® i Lactobacillus Plantarum LP115®.

Sastojci kao što je glukooligosaharid služe kao hrana koja stimuliše rast dobrih bakterija.

Kada uzeti Prolife

Kada se koristi

Ravnoteža crevne flore može se narušiti iz brojnih razloga koji dovode do povećanja broja loših bakterija, a neki od razloga su:

  • infekcije 
  • nepravilna ishrana
  • putovanja
  • uzimanje antibiotika i drugih lekova

Zbog poremećene ravnoteže crevne mikroflore javljaju se probavne smetnje. U ovim slučajevima može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u crevima i tako vratiti ravnotežu crevne mikroflore.

Naročito su važne dobre bakterije mlečne kiseline (laktobacili).

Inovativna bočica osigurava stabilnost i kvalitetu dobrih bakterija

Obezbeđena stabilnost i kvalitet dobrih bakterija

Aktivnost i opstanak dobrih bakterija zavisi od prisustva vlage koja može da reaguje sa sastojcima proizvoda, uključujući dobre bakterije. U dodiru sa vlagom, dobre bakterije gube svoju aktivnost, odnosno smanjuje im se preživljenje.

Prolife je patentirao proces proizvodnje u suvim uslovima, prilikom kojeg se dobre bakterije štite od vlage i pakuju u suvom okruženju.

Posebna inovativna bočica sa tri faze ima dozirni čep koji sadrži dobre bakterije u suvom obliku (prašak). Posebni slojevi u čepu sprečavaju prodor vlage i na taj način štite dobre bakterije.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se primenjuje Prolife suspenzija

Važno je pravilno otvoriti Prolife suspenziju.
Kod pravilnog otvaranja Prolife suspenzije, okretanjem čepa otvara se rezervoar ispod čepa, koji sadrži dobre bakterije i vitamine. Oni se pomešaju sa tečnošću u bočici i suspenzija je spremna za uzimanje.

Potrebno je:

  1. zavrnuti zatvarač udesno do kraja, tako da sastojci iz čepa padnu u bočicu
  2. dobro promućkati sadržaj bočice (tečnost će iz bistre postati mutna i poprimiti boju)
  3. otvoriti bočicu suspenzije i popiti sadržaj

Doziranje: Jedna bočica dnevno posle jela.

Pakovanje sadrži 7 bočica od 8 ml sa zatvaračem (rezervoarom).

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece. 

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.