Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterija

Prolife tablete za žvakanje s dobrim bakterijama, probiotik, ukusne i kremaste

Ukusne i kremaste

20 godina iskustva

20 godina iskustva

Praktične i ukusne

Povećavaju broj dobrih bakterija u digestivnom sistemu.

Idealan oblik za posao ili putovanja - svaka pastila je upakovana zasebno. 
Jednostavna primena, bez vode.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zašto izabrati

Prolife pastile, dodatak ishrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B grupe doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Prolife pastile sadrže posebno odabran soj Bacillus coagulans BC4® koji formira spore i otporan je na visoke temperature i kiseline u digestivnom sistemu.

Dobre bakterije dolaze do creva žive i aktivne, gde mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crevne mikroflore.

Kada uzeti Prolife

Kada uzeti Prolife pastile

Putovanja, posebno duga, karakterišu iznenadne promene navika i mogu izazvati stresne situacije, a stres može izazvati probavne smetnje.

Prilikom putovanja u zemlje sa viskom temperaturama, a niskim higijenskim uslovima, skloni smo povećanoj pojavi neravnoteže crevne mikroflore.

Da bi se očuvala ravnoteža crevne mikroflore za vreme putovanja, važno je pridržavati se mera opreza, kao što su isključivanje sirove hrane iz ishrane, pijenje flaširane vode i izbegavanje leda, jedenje voća i povrća oljuštenog ili opranog sodom bikarbonom i obraćanje povećane pažnje na osobnu higijenu.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se primenjuju Prolife pastile

Primena je vrlo jednostavna, bez vode, a pastile su ukusne i kremaste. Uzima se jedna do dve pastile dnevno, prema potrebi. Pastilu treba otopiti u ustima ili sažvakati.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje od 24 pastile. Pojedinačno pakovanje.

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.