Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterija

Probiotik dobre bakterije u kapsulama bez glutena

Bez glutena

20 godina iskustva

20 godina iskustva

Dobre bakterije za svaki dan

Idealan oblik za svakodnevnu primenu i prilikom uzimanja antibiotika. 
Povećavaju broj dobrih bakterija u digestivnom sistemu.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zašto izabrati

Prolife kapsule, dodatak ishrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B grupe doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Prolife kapsule sadrže posebno odabran soj Bacillus coagulans BC4® koji formira spore i otporan je na visoke temperature i kiselinu u digestivnom sistemu.

Dobre bakterije dolaze do creva žive i aktivne, gde mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crevne mikroflore.

Kada uzeti Prolife

Kada uzeti Prolife kapsule

Poremećaji ravnoteže crevne mikorflore mogu dovesti do probavnih smetnji. Često se javljaju nakon uzimanja nekih lekova, kao što su antibiotici, koji se koriste za lečenje bakterijskih infekcija.

Međutim, antibiotici takođe utiču na dobre bakterije. Posledica je neravnoteža crevne mikroflore i pojava neprijatnih simptoma, a u tim slučajevima može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u crevima.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se primenjuju Prolife kapsule

Odrasli uzimaju 2 kapsule dnevno. Preporučeno je popiti cele kapsule, ali moguće ih je i otvoriti, a njihov sadržaj pomešati sa tečnošću u tekućinu (voda, mleko) sobne temperature.

Kada se uzimaju uz antibiotsku terapiju, treba ih započeti istog dana kada i antibiotik, sa razmakom od nekoliko sati, kako ih antibiotik ne bi uništio.

Pakovanje od 20 kapsula.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja djece. 

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.